Nem, effektiv og overskuelig bestilling af varetransport

Topmoderne transportbiler- og vogne

- udstyret med avancerede køle/frysesystemer


Konceptet bag alle vores distributionsløsninger er at imødekomme de nyligt vedtagne regler til fødevaretransport. Vi stiller store krav til os selv som distributør af fødevaretransport og tager løbende ekstra uddannelse ved Fødevaregruppen.

Vores medarbejderes kompetencer er et altafgørende afsæt for en sund og god forretning. Derfor gennemgår alle vores ansatte en uddannelse ved Fødevaregruppen ApS. De løbende kurser og efteruddannelser medvirker, at vores kunders behov tilfredsstilles i alle sammenhænge. Læs mere om disse kurser, certifikater og garantier herunder, der alle er med til at sikre, at Carl Espe kan levere service i særklasse.

De mange fordele ved at bestille transport hos os

Grundigt uddannet personale
Alle Carl Espes medarbejdere har taget et hygiejnekursus, tildelt af Fødevaregruppen.

2. Ekspertise i håndtering af fødevarer ved ekstra uddannelse hos Fødevaregruppen.

3. Opfølgning på jeres levering og efterfølgende optimering
– Vores kontormedarbejderes opgave er i denne sammenhæng at sikre, at alle kunder får en optimal serviceoplevelse.

4. Online Platform
- Du har mulighed for at få et overblik over din forsendelse samt tjekke temperaturen på godset. Vi har livetracking af alle vores biler.

5. IT-integration
- Vi kan fremsende dokumentation på hver kørsel - automatisk til jeres Server(pc).** (KØLEKÆDEN)

6. Terrorsikrede biler
- Vi har integreret et avanceret alarmsystem i vores biler, så ingen - udover chaufføren - kan starte bilen.

7. Opsætning af dit/jeres firmas eget logo på vores biler
: Stor reklameværdi * (add value)
- helt uden meromkostninger.

8. Konkurrencedygtige stoppriser eller timepriser på jeres leveringer
- I hele DK.

Foruden køle/fryse biler kan vi også levere biler til tørvarekørsel. Vi påtager os også Ad Hoc samt express levering. Du kan som kunde altid rådføre dig med en konsulent hos Carl Espe omkring dine ønsker og behov vedrørende det gods, du ønsker transporteret.

Transportformer

Vi tilbyder udelukkende transportformer, der lever op til vores krav om øget integration af de nyeste, teknologiske tiltag i branchen.

Heraf tilbyder vi biler med::

- 1-16 Pallers kapacitet.
- Køle/Fryse kasser (-20grader).
- Varme kasser (+20grader).
- Tørlast kasser/Almindelige lastrum.


Fødevaretransport uden kompromisser

Ved at bestille transport hos Carl Espe ApS, er du automatisk sikret varer, der bliver holdt kolde og friske hele vejen. Fra det sekund hvor varen pakkes til den står foran din hoveddør, garanterer vi dig kvalitetsvarehåndtering uden kompromisser. Således holder vi kølekæden fra start til slut.

Takket være vores it-integrerede køle/frysesystem kan vi dokumentere, at temperaturerne er, som de skal være under transporten. Vores system kører med såkaldt REAL TIME Tracking (Livetracking), hvorved du som kunde har mulighed for at følge med i den korrekte temperatur, så snart varen er lastet og kører på landevejen.

Hvad betyder det ’at holde kølekæden’?

Når vi siger, at vi holder kølekæden, mener vi, at vi holder varerne i den rigtige temperatur, så du aldrig skal være i tvivl om den kvalitet, du modtager. Vi leverer mælk, frostvarer, frugt og grønt i specielle, tempererede kasser, hvor tøris er i stand til at holde varerne ekstra kolde – uanset om du modtager dine varer om formiddagen eller i timeintervaller om eftermiddagen/aftenen.

Tøris er ikke legetøj, og du bør derfor være opmærksom på, at børn ikke kommer i kontakt med tørisen.

Sådan lever vi op til Fødevarestyrelsens transportkrav

Fødevarestyrelsen har indført en række nye reglementer, der skal sikre, at al fødevaretransport sker med omtanke for temperaturer og hygiejne. Således undgås kontaminering af fødevarerne.

Med stikprøver måler vi temperaturen i kasserne og vores biler. På den måde sikrer vi, at vi altid holder, hvad vi lover. Oplever du, mod forventning, det modsatte, vil vi meget gerne høre fra dig.

Udover at foretage regelmæssige stikprøver, skal vores chauffører dagligt notere bilens temperatur ved lastning og levering. Herved er vi altid sikre på, at vi har overholdt de krav, som loven forskriver.

Skriv eller ring til os idag 70 25 4444 & få et uforpligtende tilbud på jeres behov. Vores speciale er transport af fødevarer